BUCKET LIST


Som det første indlæg her i det nymalede rum, tænkte jeg, at jeg ville dele nogle punkter på min træskoliste aka bucket list. Jeg tænkte, at det er en god måde at få en lille indsigt i en anden persons tanker, so here goes nothing.  

.Springe i faldskærm - det er noget jeg har ville lige siden, at jeg var helt lille. Det virker bare så umådelig cool og som den vildeste oplevelse, så det skal jeg helt sikkert prøve en dag. I samme kategori er også at springe i elastik eller prøve sådan et wingsuit med en lille faldskærm i. Gimme all the adrenaline.  

.Flytte til udlandet - jeg vil helt vildt gerne flytte væk fra Danmark. New York har altid været den ultimative drøm, men det er svært og besværligt. Lidt tættere på og lidt nemmere, at realisere er; Berlin, der ville jeg heller ikke have noget imod at bo.

.En lang vandretur - jeg gad godt på sådan en super lang vandretur fx fra Nepal til Bhutan eller gå Caminoen som strækker sig fra syd Frankrig til det sydlige Spanien. Det virker som en meget nærende oplevelse, hvor man kan reflektere en masse, samtidig med at man ser en masse skøn natur, derudover elsker jeg at gå.

.Lære et sprog - mindst et sprog til, jeg overvejer tysk, da jeg allerede har haft det i folkeskolen og en har lille forståelse for sproget. Det kunne dog også være fedt, at lære spansk eller fransk. Jeg skal bare have taget mig sammen til, at komme i gang.

. Læse Harry Potter - jeg har aldrig fået læst bøgerne, ikke en eneste af dem, hvilket er dybt mærkeligt. Jeg elsker filmene og derfor burde jeg få læst bøgerne. Det er underligt, at jeg ikke fik læst dem som barn, da jeg dengang stak min snude i alt hvad jeg kunne finde af bøger. But someday!

.Bestige et bjerg - bare et lille et. Jeg skal ikke ud og risikere liv og lemmer på Mount Everest, men noget mindre (meget mindre) kunne sgu være meget cool.

.Skrive en bog - det har altid været en drøm, at skrive og skrive bøger.

Listen er ikke helt komplet for det bliver den jo  nok aldrig, jeg vil fx også gerne rejse hele jorden rundt, roadtrippe i USA og lære at tage falske øjenvipper på, men punkterne her, er nogle sværvægtere.  


Del endelig dine egne ønsker eller tanker!
Be First to Post Comment !